Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Νέα προϊόντα Αριστερό 1
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Ασφάλεια
Όροι χρήσης και προυποθέσεις
Προϊόντα και επιστροφές
Τρόποι Πληρωμής
Newsletter Περισσότερα
Επικοινωνήστε μαζί μας 2
Προσφορές Αριστερό 3
ΕΛΤΑ Courier 5
ACS αριστερό 6
Alpha Bank 8
Facebook 9

Η λίστα Συγκρίσεως σας περιέχει:
Plantronics BT Stereo Headset BackBeat GO2 Άσπρο
Plantronics BT Stereo Headset BackBeat GO2 Άσπρο
Χαρακτηριστικά
* Η τεχνολογία Bluetooth σού επιτρέπει να συνδεθείς στο iPhone, στο iPad, στο iPod και στο Mac σου για μουσική, ταινίες και κλήσεις.
* Η επένδυση P2i που βασίζεται σε στρατιωτικά πρότυπα προστατεύει τα ακουστικά από τη φθορά και τη διάβρωση που προέρχεται από τον ιδρώτα, την υγρασία και τα υγρά.
* Διαθέτουν ενσύρματο χειριστήριο με τρία κουμπιά καθιστούν εύκολη την πραγματοποίηση κλήσεων και τον έλεγχο της αναπαραγωγής της μουσικής.
* Ο συμπαγής σχεδιασμός τους τα καθιστά εύκολα να γλιστρήσουν σε μία τσέπη και το πεπλατυσμένο καλώδιό τους αποτρέπει τα μπλεξίματα.
* Τρία διαφορετικά μεγέθη ελαστικών άκρων σού δίνουν τη δυνατότητα να τα ταιριάξεις ακριβώς στο μέγεθος των αυτιών σου και να τα διατηρείς στη θέση τους όλη τη μέρα.
* Απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική και ταινίες με έως και 4,5 ώρες αυτονομία ακρόασης και έως και 5 ώρες αυτονομία ομιλίας.
* Η λειτουργία DeepSleep βάζει σε νάρκη τα BackBeat GO 2 όταν είναι μακριά από τη συσκευή σου και επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας τους για έως και έξι μήνες.
 

75,00€ 


Με τα επιλεγμένα: