Menu
Your Cart

Φακός ΝΕΒΟ SWYVEL NE6907

Φακός  ΝΕΒΟ SWYVEL NE6907
Φακός  ΝΕΒΟ SWYVEL NE6907
Φακός  ΝΕΒΟ SWYVEL NE6907
Φακός  ΝΕΒΟ SWYVEL NE6907
New
Φακός  ΝΕΒΟ SWYVEL NE6907
Φακός  ΝΕΒΟ SWYVEL NE6907
Φακός  ΝΕΒΟ SWYVEL NE6907
Φακός  ΝΕΒΟ SWYVEL NE6907
Φακός ΝΕΒΟ SWYVEL NE6907
45,00€
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: NE6907

ΦΑΚΟΣ ΝΕΒΟ SWYVEL (κωδικός NE6907)

Ο SWYVEL είναι ένας δυνατός, πολυχρηστικός και επαναφορτιζόμενος φακός που διαθέτει την λειτουργία Smart Power Control, η οποία επιτρέπει την ομαλή εναλλαγή μεταξύ των 5 επιλογών φωτισμού, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Turbo. Το μικρό μέγεθος και το ατσάλινο κλιπ παρέχουν εύκολη μεταφορά, ενώ η περιστρεφόμενη κατά 90° μοίρες κεφαλή και η μαγνητική βάση σας δίνουν την δυνατότητα φωτισμού σε οποιαδήποτε κατεύθυνση ενώ έχετε ελεύθερα τα χέρια σας. Ο SWYVEL είναι αρκετά μικρός για να χωρέσει στην τσέπη σας και όσο φωτεινός χρειάζεται για οποιαδήποτε δουλειά.

  

ΙΣΧΥΣ ΦΩΤΟΣ / 5 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

- Turbo 1000 lumens - μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 30 δευτερόλεπτα, εμβέλεια δέσμης φωτός μέχρι 130 μέτρα

-Υψηλή απόδοση 500 lumens - μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 1 ώρα, εμβέλεια δέσμης φωτός μέχρι 100 μέτρα

-Μεσαία απόδοση 200 lumens - μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 1 ώρα & 45 λεπτά, εμβέλεια δέσμης φωτός μέχρι 60 μέτρα

- Χαμηλή απόδοση 50 lumens -  μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 6 ώρες, εμβέλεια  φωτός μέχρι 30 μέτρα

-Στρόμπο (Strobe) - μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 1 ώρα, εμβέλεια  φωτός μέχρι 100 μέτρα

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

-Επαναφορτιζόμενος

-Ανοδιωμένο αλουμίνιο βαθμού αεροσκαφών, ανθεκτικό στο πιτσίλισμα νερού και την πρόσκρουση

-Περιστρεφόμενη κεφαλή 90°

-Smart Power Control

-Ένδειξη φόρτισης μπαταρίας

-Περιλαμβάνει αφαιρούμενο ατσάλινο κλιπ ζώνης/ τσέπης

-Μαγνητική βάση


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

-Kουμπί ON/ OFF στην κεφαλή


ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

-Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (περιλαμβάνεται, χρόνος φόρτισης: 4 ώρες)


ΑΞΕΣΟΥΑΡ

-Περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης MagDock USB


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βάρος  - 68 γραμμάρια

Μήκος: 79 χιλιοστά, Διάμετρος: 45 χιλιοστά

Το Smart Power Control μειώνει τον άμεσο φωτισμό, ανεβάζοντας σταδιακά την φωτεινότητα κατά την ενεργοποίηση του φακού ή την εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών φωτισμού. Έτσι μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας, μεγαλώνει η ζωή της μπαταρίας και επιτρέπει στην όραση του χρήστη να προσαρμοστεί πιο εύκολα, καθώς δυναμώνει το φως.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ/ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Πατήστε το κουμπί στην κεφαλή του φακού διαδοχικά μέχρι την επιθυμητή λειτουργία.

Για την λειτουργία Turbo, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί για 2 δευτερόλεπτα μέχρι να ενεργοποιηθεί και μετά αφήνετε το κουμπί.

Για την λειτουργία στρόμπο (Strobe), πατήστε το κουμπί γρήγορα 2 φορές.

Αν αφήσετε αναμμένη μία λειτουργία για πάνω από 8 δευτερόλεπτα και απενεργοποιήσετε τον φακό, τότε στην επόμενη ενεργοποίηση ο φακός θα ανακαλέσει αυτή την λειτουργία.

Φόρτιση μπαταρίας: ο φακός έχει φωτισμό LED στο κουμπί λειτουργίας του ως ένδειξη μπαταρίας. Κόκκινο: επίπεδο μπαταρίας κάτω από 25%, Μπλε: επίπεδο μπαταρίας πάνω από 25%.

Χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο καλώδιο Mag-CableUSB για την φόρτιση. Τοποθετήστε τον φακό στη μαγνητική βάση και συνδέστε το καλώδιο σε πηγή ενέργειας. Κατά την διάρκεια φόρτισης το LED ένδειξης μπαταρίας θα είναι κόκκινο, ενώ όταν φορτίσει πλήρως ο φακός θα είναι μπλε.

Σημείωση: πριν χρησιμοποιήσετε τον φακό είναι καλύτερα να τον φορτίσετε πλήρως. Μόλις φορτίσει η μπαταρία πλήρως, προτείνεται να αποσυνδεθεί από την πηγή φόρτισης άμεσα ώστε η μπαταρία να έχει μακροζωία.

Προφυλάξεις: μην στρέφετε την δέσμη του φωτός απευθείας προς τα μάτια, καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν πρέπει να μεταχειρίζεστε τον φακό και τις μπαταρίες του ως οικιακό απόρριμμα.

Θα πρέπει να παραδίδονται στο κατάλληλο σημείο συλλογής για την ανακύκλωση ηλεκτρικού/ ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μπαταριών. Για λεπτομερέστερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δημαρχείο της περιοχής σας ή με το κατάστημα όπου αγοράσατε το προϊόν.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Αυτό το προϊόν έχει εγγύηση 2 ετών από την True Brands LTD από την ημερομηνία αγοράς για ελαττώματα κατασκευής και υλικών. Απαιτείται η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς. Για ελαττώματα κατά την διάρκεια της εγγύησης, το προϊόν θα αντικαθίσταται χωρίς χρέωση. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει καταργηθεί θα αντικατασταθεί με ένα προϊόν ίσης αξίας.

Η εγγύηση δεν καλύπτει: ζημιές από νερό, ακατάλληλη ή κακή χρήση, τη διάρκεια ζωής των μπαταριών & την διαρροή υγρών μπαταριών, των γλόμπων, την ανθεκτικότητα στην φωτιά,  φθορά στην εξωτερική εμφάνιση από οποιαδήποτε αιτία, τα ατυχήματα, την συνήθη φθορά από την χρήση.

Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε μετατροπή ή επισκευή από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή τεχνικό. Σε αυτή την περίπτωση ακυρώνεται η εγγύηση. Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση προτείνεται να απευθυνθείτε στο κατάστημα αγοράς για οποιοδήποτε πρόβλημα.

 


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή